.

.

Molisaka Negru Praf Acrilic pentru Unghii, Profesionale Sclipici Unghii Acrilice Pulbere, de Lungă Durată Praf Acrilic pentru Extinderea franceză Nail Art, Unghii Acrilice Seturi de Consumabile pentru Unghii Incepatori (1.58 oz)

Molisaka Negru Praf Acrilic pentru Unghii, Profesionale Sclipici Unghii Acrilice Pulbere, de Lungă Durată Praf Acrilic pentru Extinderea

RON 15.98
În stoc

Sănătos Praf Acrilic : Negru acrilic pulbere sunt realizate din ingrediente naturale, care oferă o suprafață netedă și de auto-nivelare cu efect de suprafață, bubble-free polimer, ecologice, non-toxice și inofensiv, nu se va transforma galben, poate fi folosit pentru alungirea unghiilor sau decor naturale sau unghii false.De lungă Durată : Negru acrilic pulbere perfect cu duritate, stratul de protecție poate fi formată pe suprafața de unghii pentru a proteja lungimea unghiilor de la cracare și descuamarea, unghii acrilice pulbere are super putere de adsorbție și poate dura aproximativ 2-3 săptămâni, nu se va transforma galben.Ușor de Utilizat : Negru acrilic pulbere este ușor să se aplice naturale sau unghii artificiale, și nu are nevoie de UV LED lampă de uscare, acrilic pulbere uscată de aproximativ 2-3 minute, cu mare, lichid acrilic, perfect pentru a face unghiile acrilice art.Utilizate pe scară largă : Capacitate praf acrilic 1.58 oz/45g, folosită ca fundație sau un strat de acoperire, se aplică unghii sculptură, extensii de unghii, unghii franceză și decoratiuni de unghii, de asemenea, poate fi amestecat cu praf sclipici pentru DIY diverse de modelare unghii acrilice, trebuie să aibă unghii acrilice consumabile pentru manichiură și începători.Sfaturi cald : în Funcție de utilizarea corectă pași, praf acrilic va avea un timp de uscare de aproximativ 2-3 minute, pentru a evita contactul cu gura și ochii, persoanele cu alergii ale pielii ar trebui să-l folosească cu prudență, și păstrați-l departe de accesul copiilor.Profesionale de Unghii Negru Acrilic Pulbere Poate fi crearea fantastic efect de cristal Potrivit pentru a se potrivi cu UV gel, acril, etc. Creând o lungă durată naturale frumoase suprapunere sfaturi de unghii Acrilice, Unghii Pulbere Culoare : Negru Conținutul de Praf Acrilic : Aprox. 1.58 oz/45g Cum să Folosiți lac de Unghii Sculptură 1. Se toarnă dreptul de suma de lichid acrilic în sticlă 2. Dreptul de suma de dip lichid acrilic cu pensula 3. Apoi dip cantitate adecvată de praf acrilic 4. Stick-l la unghii și sculpta forma dorită 5. Aplicati top coat si vindeca prin UV LED lampă Cum să Folosiți lac de Unghii Extensii 1. Fișier și curățați suprafața unghiei 2. Aplica primer și aer uscat 3. Pune unghii forma pe unghii 4. Dreptul de suma de dip lichid acrilic cu pensula 5. Apoi dip cantitate adecvată de praf acrilic pe unghii și aer uscat 6. Elimina unghiile forme 7. Tăiați forma unghiilor 8. Aplicati top coat si vindeca cu UV LED lampă Cum să Utilizați Decoratiuni Unghii 1. Finisaj de unghii de culoare de bază 2. Dreptul de suma de dip lichid acrilic cu pensula 3. Apoi dip cantitate adecvată de praf acrilic și a pus pe unghii 4. Pune decoratiuni unghii și reglați poziția 5. Umple golurile de decorare unghii cu acril pulbere și aer uscat 6. Aplicati top coat si vindeca cu UV LED lampă P. s.Nici de întărire este necesar în timpul procesului de producție Finală strat de acoperire trebuie să fie vindecat de UV lămpi cu LED-uri.

R

Cumpărătorii așa cum aleg