.

.

Decoratiuni de arta Instrumente de Manichiură Lipici Spate 5D Gravate Autocolante Unghiilor Moș Crăciun Nail Art Sticker om de Zăpadă Decalcomanii de Unghii de Crăciun Autocolante Unghiilor(to750)

Decoratiuni de arta Instrumente de Manichiură Lipici Spate 5D Gravate Autocolante Unghiilor Moș Crăciun Nail Art Sticker om de Zăpadă

RON 5.30
În stoc

Tip De Element : Autocolant & Decal.Material : Acril.Culoare : Colorat.Cantitate : 1 buc.Ambalare : 1* Unghii Autocolant.Cantitate : 1 Pc Material : Acrylic Color : Colorful Packing : 1* Unghii Sticker Item Tip : Autocolant & Decal How Să Utilizați : 1. Curățați suprafața în cazul în care design-ul este de a fi plasate.2. Selectați un design și dezlipirea de unghii. (Nu atingeți lipici)3. Loc în design de unghii/sfat si frecati-l ușor de câteva ori.4. Aplicati top coat pentru cel mai bun rezultat.Atenție : Că lumina și fotografia problemă tehnică, așa că poate există o diferență de culoare putin din poze, Pls amabilitate înțeleg.Dacă aveți întrebări despre acest produs,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi!Vom răspunde în termen de 24 de ore și de a rezolva problema pentru tine.Vă mulțumesc pentru a cumpara!.

R

Cumpărătorii așa cum aleg