.

.

Chenyouwen Accesorii Rețea LAN prin Cablu Instrumente de 1,5 m CAT7 10 Gigabit Retractabil Plat Ethernet RJ45 Rețea LAN prin Cablu(Negru) (Culoare : Negru)

Chenyouwen Accesorii Rețea LAN prin Cablu Instrumente de 1,5 m CAT7 10 Gigabit Retractabil Plat Ethernet RJ45 Rețea LAN prin Cablu(Negru)

RON 26.60
În stoc

Cablu de interfață.Potrivit pentru calculator cablu de rețea fabricarea de unelte.Cablu LAN.Adaptor LAN.Pumn De Inserție Instrument. 100% Bun preț și de Înaltă quality1. De înaltă calitate CAT7 10 Gigabit (10000 M) cablu. 2. Placat cu aur conectori, rapid și stabil de transmisie. 3. Plin de cupru cu protectie, mult mai bine decât performanța alt metal cablu de bază. 4. În comparație cu Cat 6 de rețea ethernet prin cablu, suplimentare de ecranare și îmbunătățirea calității în răsucirea firelor oferă o mai bună protecție de la crosstalk, zgomot și interferențe care pot degrada calitatea semnalului. 5. Navigarea pe net, flux video, muzică și alte date la o viteză mai mare fără a se preocupa de cablu de mizerie, de a proteja împotriva interferențelor EMI/RFI, exacte transfer de date și fiabilitate. 6. Perfect pentru adaptoare de rețea, hub-uri, routere, DSL/modemuri de cablu, PS3, PS4, X-box, panouri de patch-uri și alte înaltă performanță cu aplicații de rețea.

R

Cumpărătorii așa cum aleg