.

.

TIDEWE Câine Vestă de Vânătoare cu Piept Protector, rezistent la apa 5mm Neopren Realtree MAX5 Camo Reglabil Câine Vestă de Vânătoare de Rață (M-XXL)

TIDEWE Câine Vestă de Vânătoare cu Piept Protector, rezistent la apa 5mm Neopren Realtree MAX5 Camo Reglabil Câine Vestă de Vânătoare

RON 57.96
În stoc

【】 NOTĂ 2-Deget Regula-Asigurați-vă că este un confortabil se potrivesc, dar nu restricționează cainele de mișcare. 【Impermeabil Patentat Realtree MAX-5 camo asigură că rămase nedetectate, atât în și afară din apă. 【Protecție sporită】 rezistente la Uzură și moale piept de protecție se asigură că prieteni de vânătoare rămâne fericit în aer liber; Comună a zonelor de frecare pentru a îmbunătăți confortul și mobilitatea fost împodobite. 【Reglabil】Cu componentele reglabile (gat, spate), puteți personaliza potrivi cu ușurință; poziția De spate poate fi ajustată prin deplasarea D-ring pentru a crește siguranța. 【User-Friendly】design dintr-O Bucata pentru a permite ușor de pe și în afara; D-Ring pentru ușor de tracțiune; mâner pentru a ajuta cainele atunci când este necesar.D-Inel și mânerul poate retrage pentru a evita cainele fiind agățat de crengi în timp ce în aer liber.

R

Cumpărătorii așa cum aleg