.

.

E-HOARDA Glonț Dummy False de Securitate de Supraveghere CCTV Dome Simulare Monitor cu 30buc Iluminare LED și Avertizare Autocolant,Uz Exterior și Interior pentru Case si Afaceri (2, Silver)

E-HOARDA Glonț Dummy False de Securitate de Supraveghere CCTV Dome Simulare Monitor cu 30buc Iluminare LED și Avertizare Autocolant,Uz

RON 29.98
În stoc

??Real : Fabricat de înaltă calitate și din material plastic durabil, design compact și ușor de instalat.Acest aspect profesionist dummy camera de securitate este făcut să arate ca un veritabil aparat de fotografiat CCTV, care va descuraja jaf, furt și vandalism fără costul ridicat al o adevarata camera de securitate. ?? 30pcs Iluminare Viziune de Noapte Led-uri de Lumină : solutie ieftina pentru securitate furt probleme cu mare asemănare cu camerele de luat vederi reale și de activare a luminii.Nu motorizat pan mișcare. 30pcs de Iluminare în infraroșu viziune de noapte Led-uri lumina va rămâne aprinsă în timp de noapte sau în lumină slabă numai.Vă rugăm să fie informat că lumina roșie va fi doar pe timp de noapte sau în lumină slabă. ??Baterii : Alimentat de 2pcs AA baterii care NU este inclus în pachet.Fiecare pachet Include : 1 x Dummy Camera, 1 x Avertizare de Alertă de Securitate Autocolant, Decal, 3 x Șuruburi. ??Ușor de instalat : Ieftin si eficient mod de a descuraja infractorii.Se instalează rapid și ușor la tavan sau perete folosind șuruburi incluse.Alertă de securitate autocolant si tot hardware-ul de montare sunt incluse pentru o instalare ușoară.Fără cabluri sau prize electrice este necesar. ??Potrivit pentru Interior sau în aer liber : Protejați-vă case, magazine, și de afaceri.Pot fi situate în diferite situații,cum ar fi case, școală, birou, gradina sau loc.Potrivit atât pentru interior și exterior utilizare.Se amestecă fictive si reale camere pentru a crește securitatea dumneavoastră la o fractiune din costul real de camere.Tip de montaj : cu Montare pe Tavan. 1.30 pc-uri cu infraroșu Iluminează viziune de noapte Led-uri lumina va rămâne aprinsă în timp de noapte sau în lumină slabă numai.Vă rugăm să fie informat că lumina roșie va fi doar pe timp de noapte sau în lumină slabă. 2.Alimentat de 2 x Baterii AA (Bateriile Nu sunt Incluse). 3.E din plastic, dar arata ca un aparat de fotografiat adevărat și toți cei care-l văd că zona este monitorizată. 4.E un manechin de fotografiat, astfel încât acesta poate costa mai putin pentru a descuraja jaf, furt și vandalism decât o adevarata camera de securitate. 5.Camera este rezistentă la intemperii și include un scut ploaie pentru a proteja camera de umiditate. 6.Fals aparat de fotografiat pot fi de 360 de Grade, ajustate astfel încât să puteți ajusta în sus, în jos, la stânga sau la dreapta.Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a monta aproape oriunde.

R

Cumpărătorii așa cum aleg