.

.

Camera WiFi, Bextgoo 1080P Camere de supraveghere de Interior cu Dual Lens, Pan/Tilt/Zoom, Camera IP pentru animale de Companie/Prezbiter/Câine/Baby Monitor, Detecție Mișcare, Urmărire Automată, Viziune de Noapte(32G SD Card este Inclus)

Camera WiFi, Bextgoo 1080P Camere de supraveghere de Interior cu Dual Lens, Pan/Tilt/Zoom, Camera IP pentru animale de Companie/Prezbiter/Câine/Baby

RON 99.98
În stoc

Supratensiuni acoperite din prima zi.TECH EXPERT AJUTOR : Real experți disponibil 24/7 pentru a vă ajuta cu set-up, probleme de conectivitate, troubleshooting și mult mai mult. . 【1080 P Full HD Camera Wi Fi celălalt este un 8mm teleobiectiv len, care ajuta să vezi mai departe.Aceasta camera Wi Fi stă de pază 24/7, astfel încât să nu pierdeți orice momente, te face mai sigur. 【Unghi larg & Pan/Tilt】120° cu unghi larg de lentile performante și noua versiune a teleobiectiv combina 355° pe orizontală și 94° rotație verticală gama pentru a crea un complet de aproape 360° acoperire și un 10x hibrid zoom optic zoom pe video pentru a vedea detaliile în mod clar. 【Două căi Audio & conexiuni Wireless】nostru wifi camera a construit-in microfon si difuzor , care vă ajută să păstrați legătura cu copil/animal/familie, în orice moment, oriunde. 20m distanță conexiune WIFi.Built-in 2.4 GHz antena WIFi, conexiunea este mai departe și mai stabil. 【Mișcare de Detectare și Urmărire Automată】Odată ce camera wifi monitorizare detectează anormale acțiuni în obiceiul domeniu de activitate, wifi, camera va emite un sunet de alarmă și trimite o notificare pe telefonul mobil.Bextgoo Camera Wi Fi Păstra un Ochi pe Life Installing noastră cameră de rețea Wi Fi este foarte simplu.Le poti pune camera Wi Fi pe masă sau atarna pe perete, sau chiar să-l instalați într-un colț ascuns.Atunci când camera Wi Fi este conectat la wi-fi, puteți viziona de înaltă definiție buna difuzat live pe smartphone (i OS și Android).Oferite de Bextgoo Wi Fi camera1080 P Plin HDDual Lens Real timp de detectare a mișcării alert Replay înregistrate videos Enhanced noapte vision Two Mod Audio Accessories de acest Wi Fi camera UK Putere Adapter2.5m Mini USB Cable Mounting Accessories Detailed instructions32 G Card SD.

R

Cumpărătorii așa cum aleg