.

.

Pinsofy Pahar de Vin Titular, Fier de călcat Suport pahare, Stabilitate Bună Sticlă de haine, Simplu la Modă pentru Camera de zi Bucatarie(Alb)

Pinsofy Pahar de Vin Titular, Fier de călcat Suport pahare, Stabilitate Bună Sticlă de haine, Simplu la Modă pentru Camera de zi Bucatarie(Alb)

RON 63.78
În stoc

Poate fi agățată în dulapuri pentru a economisi spațiu, potrivit pentru o familie bucatarie, living, sala de mese, bar, etc. Capacitate portanta puternic, stabilitate buna, frumoase și practice, potrivite pentru ornamente decorative.Simplu și la modă conceput, poate fi folosit agatat pahare de vin si o cana de diferite tipuri sau dimensiuni.Suprafață netedă, manopera rafinat, rezistenta la coroziune, nu este ușor să se oxideze și rugina.Făcute de înaltă duritate, fier, material robust si durabil, rezistent la uzură, durată lungă de viață.Caracteristică : 1. Simplu și la modă conceput, poate fi folosit agatat pahare de vin si o cana de diferite tipuri sau dimensiuni.2. Făcute de înaltă duritate, fier, material robust si durabil, rezistent la uzură, durată lungă de viață.3. Capacitate portanta puternic, stabilitate buna, frumoase și practice, potrivite pentru ornamente decorative.4. Suprafață netedă, manopera rafinat, rezistenta la coroziune, nu este ușor să se oxideze și rugina.5. Poate fi agățată în dulapuri pentru a economisi spațiu, potrivit pentru o familie bucatarie, living, sala de mese, bar, etc. Caietul De Sarcini : Stare : 100% De Brand New Item Tip : Sticla Rack Material : Iron Color : Negru, Alb (Optional) Greutate : Aprox. 524g / 18.5 oz Function : Agățat Cupa Holder Product Dimensiune : Aprox. 400x225mm / 15.7x8.9in Lista de pachete : 1 x Pahar Rack Note : 1.Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.2.Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

R

Cumpărătorii așa cum aleg