.

.

Entatial Alimente pentru animale de Companie Pad, Silicon rezistent la apa Câine Bea Practice Pad Portabil, Convenabil pentru Animale de companie pentru Câini pentru Acasă pentru Pisici(Albastru)

Entatial Alimente pentru animale de Companie Pad, Silicon rezistent la apa Câine Bea Practice Pad Portabil, Convenabil pentru Animale

RON 26.18
În stoc

Folosind non‑toxice de silicon material de rășină, durabil, de înaltă temperatură și rezistență la temperatură scăzută.Poate fi folosit pentru a stoca pisici și câini tăvi și farfurii, produse alimentare alimentatoare, fântâni de băut, rafturi.Non-alunecare, impermeabil, flexibil și moale, ușor de a transporta în jurul valorii de, este o practică de companie ustensile.Ridicat marginea exterioară previne alimente, apă și produse alimentare de la stropire pe podeaua curată.Acesta poate fi curățat în chiuvetă cu o cârpă umedă.Se usucă rapid și este sigur de a utiliza în mașina de spălat vase.Caracteristică : 1. Ridicat marginea exterioară previne alimente, apă și produse alimentare de la stropire pe podeaua curată.2. Poate fi folosit pentru a stoca pisici și câini tăvi și farfurii, produse alimentare alimentatoare, fântâni de băut, rafturi.3. Acesta poate fi curățat în chiuvetă cu o cârpă umedă.Se usucă rapid și este sigur de a utiliza în mașina de spălat vase.4. Folosind non‑toxice de silicon material de rășină, durabil, de înaltă temperatură și rezistență la temperatură scăzută.5. Non-alunecare, impermeabil, flexibil și moale, ușor de a transporta în jurul valorii de, este o practică de companie ustensile.Caietul De Sarcini : Tip De Element : Hrană Pentru Animale De Companie Pad Material : Silicon Resin Weight : Aprox. 218g / 7.7 oz Product Dimensiune : Aprox. 47x29cm / 18.5x11.4in Lista de pachete : 1 x Hrană pentru animale de Companie Pad Note : 1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

R

Cumpărătorii așa cum aleg