.

.

Antic Telescop Unic de Epocă Telescop Corporative Cadouri Miri Cadouri Marina Binoclu pentru a Călători în aer liber, birdwatching de MSON.

Antic Telescop Unic de Epocă Telescop Corporative Cadouri Miri Cadouri Marina Binoclu pentru a Călători în aer liber, birdwatching

RON 109.98
În stoc

►MATERIAL : - alamă, sticlă. ►DIMENSIUNI : - 11 inch. ►ÎN CĂUTAREA PENTRU UN CADOU NAUTIC CARE SERVEȘTE SCOPULUI SĂU? : - Această epocă aspect Victorian Maritim, Marinar Telescop este un lucru telescop; un decor în stil retro, care va compliment nautice interior foarte mult. ►ACEST FRUMOS ARTIZANALE : - lustruit manual, alamă solidă telescop au fost fabricate pentru a reflecta materiale de o mai elegant epoci apuse.Toate oferă de înaltă calitate, complet acoperite optica ceea ce le face extrem de funcțional produse.Toate modelele oferă ridica imagini, astfel încât poate fi folosit pentru terestră vizualizarea precum și pentru observație de bază. ►ACEASTĂ EPOCĂ TELESCOP : - replica constă dintr-un butoi de metal care deține un obiectiv și un sistem de lentile.Acesta este protejat de metal gulere și un capac decorativ în timp ce cel mai mic tub deține ochi obiectiv.Acest alamă telescop este un intrigant și classic explorer instrument și de a face un perfect căpitanului cadou. ►ȚARA de ORIGINE : India.Oferim Peste 1000 De Meșteșuguri Unice Din Întreaga Lume.Fiecare Piesă Este Complet Lucrate Manual Sau Materiale Speciale, Cum Ar Fi Alamă, Lemn Și Alte Unică De Metale.Mai Mult Decât Simpla Afișează, Aceste Meșteșuguri Unice Muncă Și Sunt O Reflectare A Ori, Și, Ocazional, De Personalitatea Proprietarilor Lor.Mai Important, Ele Servesc Ca Familia Comori Care Ar Putea Fi Transmise Generațiilor Mai Tinere.Veți Aprecia Cu Siguranță Măiestrie Și Istoria Din Spatele Modelele Noastre.Cum Acestea Sunt Realizate Nostru Crafters Sunt Artiști Calificați, Care Avea Mare Grijă În A Ne Face Frumoase Replici La Perfecțiune.Deoarece Nostru Unic Piesele Sunt Realizate Manual De Elemente Nu Există Două Sunt La Fel Și, Prin Urmare, Ele Sunt Imperfecte, Prin Natura.Variații De Culoare De La Piesă La Piesă Poate Varia Și Nu Putem Garanta Că Culoarea Consistența Va Fi Întotdeauna Același.Vă Mulțumim Vă Mulțumim Pentru A Lua Timp Pentru A Vizualiza Noastre De Artizanat.Suntem Binecuvântați De Către Clienți Ca Tine Care Sprijinul Nostru De Afaceri Mici.De La Meșterii Și Femei Care Alege Lemn Și De A Crea Modele Minunate Vezi La Oameni Care Fac Posibilă Pentru Tine Pentru A Vizualiza Produsele Noastre De Pe Web.Suntem Recunoscători Și Vă Mulțumim!.Dumnezeu Să Vă Binecuvânteze.

R

Cumpărătorii așa cum aleg