.

.

Synergee Dip Bar. Reglabil Baie Stația de 30 – 39 pentru Sosuri, Inversat Trage Up-uri. Max Capacitate 400 kg. Portabil Dip Suport pentru Antrenament Totală a Corpului. Disponibil în Negru și Galben.

Synergee Dip Bar. Reglabil Baie Stația de 30 – 39 pentru Sosuri, Inversat Trage Up-uri. Max Capacitate 400 kg. Portabil Dip Suport

RON 179.90
În stoc

★ COMPLET PORTABIL DIP STATION ★ – Synergee Dip Station oferă tot ce ai nevoie pentru a efectua goluri, inversat pull-up-uri, Nu stă, și callisthenic mișcări oriunde!De la începători la avansați sportivi, toată lumea va fi capabil de a utiliza acest dip station pentru antrenamentele lor și simți arsura.Fie că e acasă, în afara, sau la gimnastică, baie barul oferă. ★ ÎNĂLȚIME REGLABILĂ ★ Nostru Dip Barele sunt reglabile pentru a se potrivi cu fiecare atlet și orice provocare pe care îl caută.Fiecare bar poate fi ajustat la 4 inaltimi diferite, incepand de la 30 cm și merge până la 39 de centimetri.Deoarece acestea sunt două separate, Baie Baruri, această stație poate fi de asemenea setat la fel de mare sau la fel de îngust ca ai nevoie.Complet personalizabil pentru corpul tău și de antrenament. ★ STABIL, în condiții de SIGURANȚĂ de DESIGN ★ – Aceste bare sunt construite din oțel puternic și proiectat cu o bază stabilă pentru a vă sprijini în timpul antrenamentului.Fiecare bar are, de asemenea, o spumă de prindere pentru a oferi un confortabil post de mâinile tale, să te ții bine.Baza de fiecare bar este, de asemenea, echipat cu picioare de cauciuc pentru a ține în loc în fiecare rep. ★ CE ESTE ÎN PACHET ★ – Fiecare Synergee Dip Station vine cu (2) Dip Baruri.Fiecare Baie are un bar 20.5" timp de Bază și o recepție de 24" wide Bara de Sus.La capacitatea maxima este de 400 kg.Dip Baruri ajustat la 4 inaltimi diferite – minim 30" și maxim 39".Această selecție este pentru Galben Baie Baruri. ★ NICI o SUDOARE de GARANTARE ★ – Lasă transpirație și înjurături pentru antrenament!Cumpara de la Synergee înseamnă rapid, fără griji, și de îngrijire pentru clienți!În Plus, noi oferim mai mult decât de bani înapoi de garantare : dacă există o problemă cu produsul dvs. pentru orice motiv, vă vom trimite unul nou, rapid si absolut GRATUIT! 100% Satisfacție a Clienților este nostru Numărul 1 Gol!.

R

Cumpărătorii așa cum aleg