.

.

Logo-ul Imprimantei 600dpi Atinge Portabile Coder Bar Lot Numărul de Cod Logo Data de Expirare Portabile cu Jet de 40 de Limbi Thermal Inkjet Printer pentru Eticheta (Culori : 25,4 mm cu 2 Cerneală, Plug Tip : UA Plug)

Logo-ul Imprimantei 600dpi Atinge Portabile Coder Bar Lot Numărul de Cod Logo Data de Expirare Portabile cu Jet de 40 de Limbi Thermal

RON 73.80
În stoc

●Rafinat : aspectul rafinat, linii netede. ● Gama larga de utilizari : poate fi folosit pentru a imprima mărci comerciale, semne, grafică, data codificatoare, etichete, etc., gips carton, mdf pe lemn, piatra, lumina de oțel, conducte, metal, plastic, folie de aluminiu, televiziune prin cablu, hârtie, cutii, plicuri, pungi de hârtie, etc. , Sticla, piele și alte materiale.Textul poate fi ușor de personalizat, care este foarte potrivit pentru case, magazine, depozite și curierat expres. ●Uscare rapidă a cartușelor de cerneală, ușor de instalat : acest handheld inkjet printer printuri fără probleme, cerneala nu se va bloca de evacuare a cernelii, inkjet, se usucă rapid și are o aderență puternică. ●Ușor de transportat : Acest portabil inkjet printer adoptă un design ergonomic, este confortabil de utilizat, și este ușor de transportat, care este foarte potrivit pentru portabil de imprimare. ●Răspuns rapid : Dacă întâmpinați probleme în timpul procesului de achiziție, ne puteți contacta în orice moment prin e-mail și Q&A funcției, și vom răspunde la tine în termen de 0-6 ore pentru a rezolva problema pentru tine. -Limba : 40 languages Print Înălțime : 1.2-12.7 mm Print Zona : 1-8 lines Print Rezolutie : 600 DPIPrinting distanta : 1-10 mm Ajustare Mecanică (cel mai bun este de 2-5 mm) Imprimarea direcție : Reglabil cu 360 de grade, satisface toate tipurile de producție needs Print Conținut : numărul, data, ora, cod QR, cod de bare, imagine și multilingv și trasabilitatea requirements Automatic de imprimare : Data, ora, lot number Print grafică : toate tipurile de logo-ul, imaginea grafică model poate importa prin U disk Printing lungime : 2000 de caractere pentru fiecare mesaj, nici o limitare pe length Print viteza : 70meter/minute Display : 5 inch touch screen External interfata : USB, Fotoelectric interface Net greutate : 0.98 kg.

R

Cumpărătorii așa cum aleg