.

.

Imprimantă de etichete Mașini de 12,7 mm 18 Limbi Portabile Inkjet PrinterQR Bar Cod de Lot Data Numărul Logo Data de Expirare pe Etichetă Portabile cu Jet Inkjet Printer (Culoare : Negru, Tip Plug : AU Dop)

Imprimantă de etichete Mașini de 12,7 mm 18 Limbi Portabile Inkjet PrinterQR Bar Cod de Lot Data Numărul Logo Data de Expirare pe Etichetă

RON 865.36
În stoc

●Rafinat : aspectul rafinat, linii netede. ● Gama larga de utilizari : poate fi folosit pentru a imprima mărci comerciale, semne, grafică, data codificatoare, etichete, etc., gips carton, mdf pe lemn, piatra, lumina de oțel, conducte, metal, plastic, folie de aluminiu, televiziune prin cablu, hârtie, cutii, plicuri, pungi de hârtie, etc. , Sticla, piele și alte materiale.Textul poate fi ușor de personalizat, care este foarte potrivit pentru case, magazine, depozite și curierat expres. ●Uscare rapidă a cartușelor de cerneală, ușor de instalat : acest handheld inkjet printer printuri fără probleme, cerneala nu se va bloca de evacuare a cernelii, inkjet, se usucă rapid și are o aderență puternică. ●Ușor de transportat : Acest portabil inkjet printer adoptă un design ergonomic, este confortabil de utilizat, și este ușor de transportat, care este foarte potrivit pentru portabil de imprimare. ●Răspuns rapid : Dacă întâmpinați probleme în timpul procesului de achiziție, ne puteți contacta în orice moment prin e-mail și Q&A funcției, și vom răspunde la tine în termen de 0-6 ore pentru a rezolva problema pentru tine. -Lista de ambalare : include 18 limbi : Produs parametru : Imprimare înălțime : 2-12.7 MMScreen dimensiune : 4.3 inch touch screen Printing viteza : 50 m/min Printing precizie : 600 DPI HDProduct net greutate : 0.9 KGProduct ambalaj : 24.4*12.6*13 CMPrinting distanța : 2-5 MM.

R

Cumpărătorii așa cum aleg