.

.

iPhone X iPhone Xs Caz Portofel cu Titularul Cardului de Credit, KIHUWEY Premium din Piele Incuietoare Magnetică Kickstand Grele Protecție Acoperă pentru iPhone Xs/X 5.8 Inch(Rose Gold)

iPhone X iPhone Xs Caz Portofel cu Titularul Cardului de Credit, KIHUWEY Premium din Piele Incuietoare Magnetică Kickstand Grele Protecție

RON 33.98
În stoc

[COMPATIBILITATE] : Compatibil cu i Phone Xs (Lansat în 2018) și i Phone X (Lansat în 2017) 5.8 Inch. [PREMIUM din PIELE] : de Înaltă Calitate din piele PU (inclusiv Laterale) se Simte mai Moale și Pare Mai Confortabil. [FUNCȚIONALE PORTOFEL] : 5 Sloturi pentru Carduri de Siguranță, Mențineți apăsat mai mult de 3 cărți și Niște Bani(acte de identitate, Carduri de Debit, Carduri de Credit, Permis de conducere etc.). [CONVENABIL KICKSTAND] : Kickstand Funcții este Convenabil pentru Lectură, Vizionarea clipurilor Video, Navigarea pe Web și față-în-Față pe Chat cu Prietenii. [FULL-FRAME de PROTECȚIE a] : 1,5 mm Ridicate Tampon Marginea Preveni Telefonul de Suprafețe Plane Zgarieturi, Patru colțuri, de Asemenea, Proteja i Phone Xs Caz de Cădere, Șocant.KIHUWEY Premium din Piele Incuietoare Magnetică Kickstand Grele Protecție Acoperă pentru i Phone Xs/X 5.8 Inch.

R

Cumpărătorii așa cum aleg