.

.

Telefon mobil Caz de Mare Tesatura de Cusut Broderie Orizontal Flip din Piele de Caz cu Suport & Sloturi pentru Carduri si Portofel pentru Huawei Nova 3i(Roșu) (Culoare : Rosu)

Telefon mobil Caz de Mare Tesatura de Cusut Broderie Orizontal Flip din Piele de Caz cu Suport & Sloturi pentru Carduri si Portofel

RON 189.60
În stoc

Capacul Barei De Protecție.Greu De Cazuri.Telefon Mobil Cazuri.Incarcator Cazurile De Acoperire.Caz Din Piele Scratchproof Caz De Protecție. 100% de Înaltă Calitate și Preț Bun Telefon Capacul din spate Buna Performanta instalarea Corectă este important pentru utilizarea cu succes.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând dacă există orice întrebare.1. Simplu și ușor, confortabil, ușor de transportat. 2. Flip stand de design set la usurinta pentru vizualizare pe orizontală.3. Acces facil la toate porturile si butoanele fara a scoate caz. 4. În mod adecvat protejează dispozitivele de normal zgârieturi, murdărie, uzură.5. Funcționale sloturi pentru carduri,Portofel și să stea ,convenabil pentru utilizarea.

R

Cumpărătorii așa cum aleg