.

.

Copilul Teether, Molar Stick Exercițiu de Prindere Ajuta la Cresterea Sanatoasa a Promova Dezvoltarea Vizuală Orală Protecție pentru Molar de Jucării pentru Copii(119#Roz Violet)

Copilul Teether, Molar Stick Exercițiu de Prindere Ajuta la Cresterea Sanatoasa a Promova Dezvoltarea Vizuală Orală Protecție pentru

RON 17.98
În stoc

[Exercițiu de Prindere] dimensiuni Moderate, copilul mâini mici sunt ușor de a organiza, și culori luminoase pot promova dezvoltarea vizuală. [Curăța Gura] concave convexe fata poate masaj eficient gingiile copilului si elimina reziduale petele de lapte în gură. [Cu Amendă de Protecție] Atentă de producție, la marginea fiecărui guma va fi bine șlefuite și lustruite, și nu va afecta pielea delicata a bebelusului. [Oral Protecție] Diferite concav convex texturi poate proteja copilul de sănătate orală și în mod eficient a ajuta copilul să se pisa dinti fericit. [Funcția] Ajuta copilul să scape de prostul obicei de a musca lucruri și degetele, a atenua copilul mănâncă gingiile, și de a ajuta la creșterea sănătoasă a dinților temporari.Acesta poate fi utilizat de către copii în timp dintele perioadă și copii în dinte perioada de schimbare.Caracteristică : 1. [Oral Protecție] Diferite concav convex texturi poate proteja copilul de sănătate orală și în mod eficient a ajuta copilul să se pisa dinti happily2. [Curăța Gura] concave convexe fata poate masaj eficient gingiile copilului si elimina reziduale petele de lapte în mouth3. [Cu Amendă de Protecție] Atentă de producție, la marginea fiecărui guma va fi bine șlefuite și lustruite, și nu va afecta copilul delicata skin4. [Exercițiu de Prindere] dimensiuni Moderate, copilul mâini mici sunt ușor de a organiza, și culori luminoase pot promova vizuale development5. [Funcția] Ajuta copilul să scape de prostul obicei de a musca lucruri și degetele, a atenua copilul mănâncă gingiile, și de a ajuta la creșterea sănătoasă a dinților temporari.Acesta poate fi utilizat de către copii în timp dintele perioadă și copii în dinte schimba period Specification : Tip de Element : Copilul Teether Material : dioxid de Siliciu Gel Product Dimensiuni : Lungime : Aprox. 6cm / 2.4 , Lățime : Aprox. 8.5 cm / 3.3 în Lista de pachete : 1 x Copilul Teether Note : vă Rugăm să permiteți-0 la 2 cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

R

Cumpărătorii așa cum aleg