.

.

Cărucior Universal Organizator Geanta cu Curea de Umar pentru a Transporta Sticle, Scutece, Chei,Jucarii si Snacks-uri. Izolat De Sistemul De Răcire, Suport Pentru Pahare Si Usor Pliabil Buzunare De Depozitare ... (Gri)

Cărucior Universal Organizator Geanta cu Curea de Umar pentru a Transporta Sticle, Scutece, Chei,Jucarii si Snacks-uri. Izolat De Sistemul

RON 47.98
În stoc

★CALITATE PREMIUM 3. Stau cu curea de umăr ajustabilă chiar și fără un cărucior; 4. Velcro reglabile se potrivesc pentru cărucior universal baruri sau mânere.CEEA CE NE FACE AMBULANT ORGANIZATOR UNIC?parfumurile noastre pentru design inteligent marginea de sus înseamnă noul Cărucior Suport pentru pahar va organiza forma, arata foarte bine, rămâne plană și obiceiul sag, pentru mulți ani pentru a veni!Armat sus perimetrul vă ajută să păstrați băuturi stabile & dă Cărucior Consola vertical pliabil structura care aplatizează cu ușurință pe pliante cărucioare pentru copii sau timpul de depozitare și transport, fără a pierde forma.RISCUL DE CUMPĂRARE GRATUIT!Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., sau dacă credeți că carucior caddy a sosit avariat sau defect, oferim show 100% SATISFACTIE GARANTATA sau banii inapoi!.

R

Cumpărătorii așa cum aleg