.

.

De iarnă 2022 Cracare Piele Crema de Reparații, Anti-Cracare Frost, Toc de Cracare Crema de Reparații, Uscăciune Jos Masca, Îndepărtarea Calusului Mort Picioare Piele Crema Hidratanta Picior (3pcs)

De iarnă 2022 Cracare Piele Crema de Reparații, Anti-Cracare Frost, Toc de Cracare Crema de Reparații, Uscăciune Jos Masca, Îndepărtarea

RON 145.20
În stoc

1. În timpul iernii, aveți nevoie de un puternic crema hidratanta pentru pielea uscata, crapate, aspre și lumpy skin-aceasta iarna crema de piele este potrivit pentru picioare, mâini, coate, cuie, intensivă și rapidă de hidratare, înmuiere și netezirea gros, bătături și piele Solzoasă. 2. Puternic de Hidratare : crema de piele Uscata, reface în mod activ pielea e adânc de umiditate.Cremă pentru picioare, crema de maini si crema de corp ajuta la mentinerea echilibrului de umiditate cerute de piele și de a ajuta pentru a preveni crăparea și uscarea. 3.Se înmoaie gros și pielea crăpată, calma pielea uscată și mâncărimi.Aceasta crema este bogata in ulei de arbore de ceai, aloe vera, ulei de cocos, extract, extract de ceai verde, care poate reduce roșeață, inflamație și iritație Reduce bătături și de a reduce acumularea de bătături.Acest spart toc tratament crema hidratează intens și hrănește pielea uscată, crăpată, eliminarea pielii moarte. 4. Avansate Repararea Pielii : Utilizarea naturală a pielii de hidratare puterea de a repara pielea din interior.Este foarte potrivit pentru a evita rece în timpul iernii rece.Mic si portabil, este un must-have crema pentru îngrijirea pielii de mâini și de picioare. 5. Un sistem avansat de reparare crema pentru picioare, calcaie, maini, coate, cuie și genunchi.Acest pielea uscata si crapata crema de reparații este inodor și potrivit pentru toate tipurile de piele.Descriere produs Anti-uscare crema de reparații, de cracare crema de picior, anti-cracare crema de mâini și de picioare de iarnă anti-cracare crema.Hidratare și terapeutice îngrijire-calmeaza extrem de pielea uscată și previne continuare escoriații sau crapate cauzată de spălarea continuă.Aceasta crema ajuta la vindecarea uscate, crapate sau split mâini.Acesta este un produs de îngrijire a pielii, care funcționează la fel de greu ca tine!Convenabil de călătorie : Nostru ușor de utilizat de înmuiere crema poate fi folosit oricând, oriunde!Pune crema asta în geantă și să fie pregătit atunci când aveți nevoie pentru a viza problematică a pielii uscate zone de pe drum.Material : crema Pachet greutate : 35g dimensiune Produs : 54x54mm dimensiune Ambalare : 135x56x21mm Pachetul include : 1/3 buc x Iernii Pielea de Cracare Crema de Reparații Notă din Cauza ecran și lumină, vă rugăm să se concentreze pe produsul real primit.Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o eroare de 1-2cm.

R

Cumpărătorii așa cum aleg