.

.

2 Pachetului Bungee Net 6 Cârlig Motocicleta plasa pentru Casca Motocicleta Biciclete Elastic de Bungee Cord Plasă de Bagaje, Plasă de Bungee Net de Stocare a Lega Reglabil 15 x15 (40x40cm)

2 Pachetului Bungee Net 6 Cârlig Motocicleta plasa pentru Casca Motocicleta Biciclete Elastic de Bungee Cord Plasă de Bagaje, Plasă

RON 17.98
În stoc

【】 Dimensiune Motocicleta Cargo Net 15" x 15" , Premium latex bungee cu elasticitate mare, poate fi intinsa la maxim 45"x45".Și bungee cargo net cu bine de 3"x3" ochiuri pătrate păstrează obiecte mici de la care se încadrează afară. 【6 cârlige metalice】motocicleta depozitare bungee compensare a 6 cârlige - a acoperit.așa că nu te scarpini motocicletă, scuter, motoretă sau quad. 【Bunurile în condiții de siguranță】grele de marfă de compensare țineți apăsat bagajele și alte lucruri, asigurați-vă că nu pierde marfă în tranzit cu acest super-elastic, durabil nete de marfă pentru utilizarea cu orice motocicleta, scuter, motoreta, bicicleta quad (Atv-uri). 【Potrivit pentru toate Ocaziile】Un Ideal pentru motociclete bancheta din spate, biciclete spate set, biciclete coș, rezervor de combustibil, fix casca, bord cu zbaturi, snowmobil pentru deținerea de marfă, depozitare, cos, casca și așa mai departe. 【Pachet】2 x Grele Motocicleta Cargo Net.

R

Cumpărătorii așa cum aleg