.

.

JUSTYUSHU 8Pcs Mop Pânză 1C Robot de Vid Mop, Aspirator Robotizate Accesorii Înlocuiri de piese se Potrivesc Pentru Xiaomi se Potrivesc Pentru Mijia mop (Culoare : albastru)

JUSTYUSHU 8Pcs Mop Pânză 1C Robot de Vid Mop, Aspirator Robotizate Accesorii Înlocuiri de piese se Potrivesc Pentru Xiaomi se Potrivesc

RON 44.12
În stoc

Realizate din materiale de înaltă calitate și durabil. 1. 100% de brand nou și de înaltă calitate. 2. Realizate din materiale de înaltă calitate și durabil. 3. Lavabile si reutilizabile, durabil și cea mai bună performanță. 4. Puternic și de lungă durată putere de curățare.Acest magazin se ocupă în principal în decor de uz casnic produse, calitatea este de încredere, sunteți binevenit pentru a intra în magazin pentru a buy Colour : gray Material : cloth Size : 31.8x13.8mm Package Cuprins : 8 x Mop Cloths Only mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.Notă : Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

R

Cumpărătorii așa cum aleg