.

.

JUSTYUSHU 8Pcs Mop Pânză se POTRIVESC Pentru Xiaomi se POTRIVESC PENTRU Mijia 1C se POTRIVESC PENTRU Robot de Vid Mop, Aspirator Robotizate Accesorii Înlocuiri mop (Culoare : albastru)

JUSTYUSHU 8Pcs Mop Pânză se POTRIVESC Pentru Xiaomi se POTRIVESC PENTRU Mijia 1C se POTRIVESC PENTRU Robot de Vid Mop, Aspirator Robotizate

RON 46.52
În stoc

Realizate din materiale de înaltă calitate și durabil. 1. 100% de brand nou și de înaltă calitate. 2. Realizate din materiale de înaltă calitate și durabil. 3. Lavabile si reutilizabile, durabil și cea mai bună performanță. 4. Puternic și de lungă durată putere de curățare, puteți manipula cu ușurință.Acest magazin se ocupă în principal în decor de uz casnic produse, calitatea este de încredere, sunteți binevenit pentru a intra în magazin pentru a buy Colour : gray Material : cloth Size : 31.8x13.8mm Package Cuprins : 8 x Mop Cloths Only mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.Notă : Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

R

Cumpărătorii așa cum aleg