.

.

Maria Nila Sampon Uscat 250 ml - Sampon Uscat în Formă de Pulverizare, care Oferă Puternic Charter. Vegan. Fără sulfați și fără Parabeni.

Maria Nila Sampon Uscat 250 ml - Sampon Uscat în Formă de Pulverizare, care Oferă Puternic Charter. Vegan. Fără sulfați și fără

RON 183.00
În stoc

Sampon uscat în formă de pulverizare oferă stabilitate puternic și reîmprospătează rapid murdar parul si scalpul între spălări.Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru a crea structura și a da volum când coafura cu agrafe de păr și păr seturi.Utilizare : se Agită bine flaconul înainte de aplicare.Spray Uscat Sampon pe parul uscat, fie direct pe rădăcini sau în lungimi.De muncă produs în păr, o parte la un moment dat, sau prin pulverizare cu produs pe vârful degetelor.Sampon uscat are un miros proaspat de pere.Obține frumos și stil de păr fără a afecta mediul sau animale.Aici veți găsi totul, de la coafura, totul, de la fixativ si spuma la spray de apă sărată, ceara de par si crema de par.Produsele de styling sunt vegan, netestate pe animale, au climatice compensată de ambalare, și sunt liber de sulfați și parabeni.Ele sunt produse în Suedia, și chimiștii noștri selectați cu atenție ingredientele. 100% vegan & animal prietenos.Sulfați și fără parabeni.Schimbările climatice compensate de ambalare.

R

Cumpărătorii așa cum aleg