.

.

zeitgeist.jp Tablet Stand Suport Dock Naturale din Lemn de Stejar de 5 inch Ridica de la Contor de Top pentru o Mai bună Vizualizare și Acces:Compatibil cu iPad, Pro, Air, Mini, Kindle, Surface Pro, Nexus, Galaxy Tab, etc.

zeitgeist.jp Tablet Stand Suport Dock Naturale din Lemn de Stejar de 5 inch Ridica de la Contor de Top pentru o Mai bună Vizualizare

RON 56.00
În stoc

Supratensiuni acoperite din prima zi.TECH EXPERT AJUTOR : Real experți disponibil 24/7 pentru a vă ajuta cu set-up, probleme de conectivitate, troubleshooting și mult mai mult. . 【Compatibil cu Caz sau Mâneci pe】 suport pentru Tabletă se aplică 4-13 inch Tablet PC Apple i Pad 1, i Pad 2, noul i Pad, Pro, Air, Mini, Kindle Tableta Samsung și alte e-readere, cu sau fără o cauză sau maneca. 【5 inch Ridica】ecranul Tabletei este crescut de 5 inch de la tejghea.Oferă cel mai bun unghi de vizionare în timp ce în picioare. 5 inch ridica, de asemenea, face ușor pentru a vedea și atingeți ecranul în timp ce stătea la masă. 【Bucătărie】cel Mai bun de a folosi în bucătărie pentru a căuta on-line reteta.Design simplu, cu Stejar, finisaj meciuri cu interior de bucătărie. 【JOC și Vizualizarea】, de Asemenea, perfect pentru a juca jocul, vizionarea clipurilor video, vizualizare de fotografii, de lectură, de tastare. 【Încărcare】Suport are cablu gaura care permite conectarea la cablul de încărcare în timp ce folosind tableta.Acest suport i Pad este ca bucătar stand de cărți.În timp ce sunteți de gătit nu sunteți așezat pe scaun, dar în picioare pe tejghea.Pentru a face tableta mai aproape de picioare punct de ochi, stand este conceput pentru a ridica tableta de blat de aproximativ 5 centimetri.Deși a fost inițial proiectat pentru durată de utilizare de 5 inch ridica, de asemenea, face ușor pentru a vedea ecranul în timp ce stătea la masă.Tableta poate fi pus pe stand cu deținătorul/cazuri.Compatibil cu Apple i Pad 9.7" i Pad Pro 12.9" 11" 10.5" i Pad Mini 7.9" Toate modelele, Kindle și alte tablete.

R

Cumpărătorii așa cum aleg