.

.

Claritate D702 Telefon Fără Fir Dect . Fără fir . 1 X Linie De Telefon . Speaker . Id-Ul Apelantului . Iluminare din spate, Tip Produs: Telefoane/Analog & Digital Telefoane de OEM

Claritate D702 Telefon Fără Fir Dect . Fără fir . 1 X Linie De Telefon . Speaker . Id-Ul Apelantului . Iluminare din spate, Tip Produs:

RON 143.44
În stoc

Supratensiuni acoperite din prima zi.TECH EXPERT AJUTOR : Real experți disponibil 24/7 pentru a vă ajuta cu set-up, probleme de conectivitate, troubleshooting și mult mai mult.Va vom trimite un e-card cadou pentru prețul de achiziție a acoperit produs.În unele cazuri, vom înlocui sau repara.Minimizarea zgomote de fundal.Eliminarea feedback-ul și distorsiuni.Ușor pentru a vedea de contrast ridicat de numere.Extensibil până la 5 receptoare (model D704 HS).Claritate D702 Telefon Fără Fir Dect .Fără fir . 1 X Linie De Telefon .Speaker .Id-Ul Apelantului .Iluminare din spate, Tip Produs : Telefoane/Analog & Digital Telefoane de OEM și vine epoca de #1, oferind linie de enorme prinde crescut telefoane fără fir.Claritatea D702 se alătură auzului, vederii și portabilitate aranjamente într-unul incredibil de sine.D702 Dispunând ca : - Auzi Clar - Claritatea este licențiat audiere inovare, Claritate, Putere, face audierea simplă din nou prin Minimizarea fundația răscoale Eliminarea de intrare și de îndoire a Vedea în mod Clar - Mai mult decât pur și simplu cele mai mari capturi, care sunt nimic, dar dificil de a vedea, acest dornici de contur transmite : Ușor pentru a vedea mare diferență numere Conturat chei cu atingere delicata material pentru consolare Simplu de Utilizat - O detașat contur combinate cu Claritate 40 de ani de dezvoltare face D702 simplu de a utiliza.În plus zgomotos și clar receptor difuzor pentru sans mâinile discuții Zece (10) apelare rapidă pentru a prinde magazin vital numere O sută (100) numele și numărul de telefon agenda telefonică cu zece (10) de memorie capturile de Neegalat Tehnologie - Claritate angajamentul pentru dezvoltarea dă fiecare telefon de succes răspunsuri pentru a se potrivi mai bine în modul tău de viață.Auzi-Se-Inel Claritate sonerie are zece (10) zgomotos și clar melodii în plus față de șase (6) niveluri de volum.Extensibil până la 5 receptoare (arată D704 HS).

R

Cumpărătorii așa cum aleg